Årets chef och team 2020!

Den 12 februari arrangerades Stampen Sales Award, en för detta år en digital gala arrangerad av Stampen Media där medarbetare hyllas och prisas för årets bedrifter inom försäljning. Mediehuset Bohusläningen nominerades inom flera kategorier och vi kan stolt meddela att vi kammade priset Årets försäljningschef och Team 2020. 

Terese Dewill

Försäljningschef

Lena Karlsson

Teamleader & Medierådgivare

Annelie Kölbel

Sälkoordinator

Jessica Myrehag

Medierådgivare

Dag Tisell

Medierådgivare

Marina Olsson

Medierådgivare

Försäljningschef Terese Dewill har under ett mycket krävande år tillsammans med sitt team på Bohusläningen levererat på ett imponerande sätt. Med ett närvarande aktivt ledarskap, nytänkande runt annonsaffären och hög innovationskraft har hon lett ett team som gjort en verklig turnaround av sin verksamhet. Hon och teamet har varit i en klass för sig när det kommer till digitala intäkter och därigenom lagt grunden för en framgångsrik och långsiktigt hållbar annonsaffär.

Johan Hansson

CEO, Stampen Media

Mediehuset Bohusläningens nominerade:

Lena Karlsson

Lena Karlsson

Nominerad årets säljare

”Hon är en riktig stjärna och utvecklas ständigt. Har alltid
höga mål och siktar alltid högst. Hon är inte bara mycket duktig på sitt jobb, utan är även efterfrågad hos våra kunder samt en mycket uppskattad kollega. Under 2020 har hon haft ett tydligt fokus på att
uppfyllda kundens mål vilket har gett mycket goda resultat både för våra kunder och för oss som företag. Hon har hela 2 ggr blivit månadens säljare och avslutar sitt år med ett resultat på hela 135%. Jag är oerhört stolt över att ha dig i mitt team, att se dig växa och få bidra till din framgång är varje dag en glädje. Fortsätt framåt och fortsätt gå din väg!”

Terese Dewill

Dag Tisell

Dag Tisell

Nominerad årets prestation

”Han är en person som aldrig ger upp. Möjligt att det ibland ser
mörkt ut, men när han har ”diskat kastrullen” är han alltid redo för att lägga in en till växel. Han har haft ett mycket tufft år med många större kunder som påverkats hårt av coronan och behövt avboka all sin marknadsföring. Trots det har han utmanat sig att sätta nya affärer med bredare mediemix och mer digitalt fokus. Han håller en bra nivå och avslutar sitt år med hela 90 % på en tuff budget i en tuff tid”

Terese Dewill

Jessica Myrehag

Jessica Myrehag

Nominerad årets rookie

”Mod är något den här individen har gott om. Hen vågar att kasta sig ut och pröva olika sätt, taktiker eller möjligheter. Kundmöten, kalla samtal, events, tala inför publik till allt det här har hen endast sagt ja och tagit sig an uppgifterna med en positiv attityd. Hen vill alltid framåt, är en tävlingsperson och är duktig på att göra mixade upplägg, anpassade utifrån kunds behov. Hen levererade hela 117% på sin digitala budget under 2020. Hen har dessutom god humor och bjuder ofta på sig själv vilket skapar många härliga skratt i teamet”

Terese Dewill

Annelie Kölbel

Annelie Kölbel

Nominerad årets dooer

”Enkelt, effektivt och serviceminded. Hon är som klippt och skuren för sin roll. Lösningsorienterad och samarbetsvillig. Hon tar sig an sina uppgifter med bravur och växer i sin roll varje dag. Hon har gjort en mycket snygg digital resa, siktar alltid på mål och är en fena på att alla kundsamtal/möten avslutas positivt. Hon är en mycket uppskattad kollega och bidrar med både sin härliga personlighet och expertis. Du är en av de vassaste Doers jag vet!”

Terese Dewill