Medieplaner & strategi

Ta hjälp av oss medierådgivare för genomtänkt marknadsföring. Vi kartlägger kundresan, jobbar efter datadrivna beslut och jobbar med mediemixen. 

Ett steg mot genomtänkt marknadsföring.

Du har kanske startat ett nytt företag och behöver sätta din första marknadsplan? Eller så kanske du behöver någon att bolla med eller behöver se över er befintliga marknadsföring som inte ger det resultat ni önskar?

Oavsett om du vill ses över en lunch eller en kaffe så börjar vi alltid med behovsanalysen. Vad gör ert företag idag? Vart vill ni, vilka resurser har ni och hur ser konkurrensen ut? Vilka är era målgrupper och hur mäter ni effekten av er marknadsföring idag? Alla dessa frågor är viktiga att få ett svar på för en genomtänkt marknadsföring. 

Efter en behovsanalys lägger vi sedan fram alternativ på hur vi skulle kunna jobba med ert företags marknadsföring. Våra alternativ är alltid skalbara och går att bygga på eller minska om något oförutsett händer.

Vi strävar alltid efter en hållbar och långsiktig marknadsföring för att få mest effekt och avkastning på din marknadsföring men även för att kunna mäta och dra slutsatser. Detta är grunden i hur vi jobbar med dig på Mediehuset Bohusläningen.  

Som medierådgivare fokuserar jag alltid på att få ut bästa effekt av din marknadsföring. Jag ser till att skapa synergier, få långsiktighet i arbetet samt att få insikter av den data vi får genom dina kampanjer, din hemsida och generellt sökbeteende. 

Lena Karlsson

Medierådgivare

Att synas med banners på Bohusläningens Nyhetssajt är populärt och är effektfullt eftersom din marknadsföring syns i en trovärdig miljö. Det kräver även mer framförhållning och långsiktig planering men här hjälper vi till förstås.

Dag Tisell

Medierådgivare

Här är mina tips till innehåll på en bra hemsida. Håll dig relevant med ditt innehåll mot din kund och fokusera på ett ämne på varje sida. Beskriv ert värde mot er kund, så enkelt ni bara kan. 

Jessica Myrehag

Medierådgivare

Marknadsföring börjar i huvudet på din kund. Det gäller att förstå kundens beteende, behov och komplexiteten i vår föränderliga värld. Allt det här kan vi hjälpa dig med i din marknadsföring. 

Terese Dewill

Försäljningschef

9 av 10 söker på Google inför ett köp. Vi erbjuder en smart teknik som optimerar din hemsida 365 dagar om året och 24 timmar om dygnet. Gör det enkelt för din kund att hitta dig genom att synas i Google och vi gör det enkelt för dig att synas där.

Marina Olsson

Medierådgivare

Vill du nå målgruppen över 50 år? Då bör din lokaltidning vara en självklar marknadsföringsplats i kombination med banners på vår nyhetssajt. Därför att fler äldre blir allt mer digitala och din kampanj får mer effekt

Annelie Kölbel

Säljkoordinator

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.