Stärk ditt varumärke och öka din försäljning med Strömstads Tidning

Strömstads Tidning är den självklara nyhetsförmedlaren av en lyhörd målgrupp och på Nyhetssajten stromstadstidning.se uppdateras nyheterna konstant. Du når över 12 000 läsare i Strömstad genom annonsering i Strömstads Tidning alla kanaler. Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med läsarna gör att vi kan göra det vi är bäst på – Riktig journalistik som gör skillnad.

 

Strömstads Tidning är även en del av Stampen Media som är en av Sveriges ledande mediekoncerner och Västsveriges största mediehus. Med 15 titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon läsare med lokal kvalitetsjournalistik och engagerande nyheter och innehåll från just deras område.

 

Alla prenumererade titlar inom Stampen Media är Strömstads Tidning, Bohusläningen, TTELA, Alingsås Tidning, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lokaltidningen STO, Mölndals-Posten samt gratistidningarna Alingsås Kuriren, Lerums Tidning, ST-tidningen och Varbergsposten.

Därför bör du annonsera i nyhetsmedier.

  • Du får hög vinst på den investerade annonseringen
  • Du får hög vinst på den investerade annonseringen
  • Det är en stark kanal för försäljningskampanjer och varumärkeskampanjer
  • Annonsering i nyhetsmedier ökar sökningar på Google
  • Har en låg produktionskostnad
  • Du kan nå över 1,3 miljoner via Strömstads Tidning som en del av Stampen Media

Mediehuset Strömstads Tidning

Vi är som en mediebyrå där vi hjälper dig hela vägen från behovsanalys, rådgivning, profilering, produktion av hemsidor och annonser till content och kanalval utifrån dina kunders beteenden. Vi erbjuder förstås annonsering i Strömstads Tidnings alla läsarkanaler men även annonsering med Native, produktion av hemsidor och e-handel, displayannonsering i hela Sverige, sökannonsering på Google, sökmotor optimering, annonsering i sociala medier och på YouTube och workshops.

Mitt mål är ditt bästa resultat.
Kontakta mig så hjälper jag dig med genomtänkt marknadsföring som gör skillnad

Ring 070- 995 41 61  eller skicka ett mejl.
Självklart kan du även kontakta din ordinarie medierådgivare
på Mediehuset Bohusläningen.

 

Kraften i Stampen Media

Läs om Stampen Medias räckvidder och hela produktfåtölj genom att klicka fram bilderna.