Sociala medier

Både försäljning och mer långsiktigt relationsbyggande fungerar på sociala medier. Våra specialister förstår hur algoritmerna som styr fungerar, och kan därför hjälpa dig att få bättre både organisk och köpt räckvidd.

Dagens digitala vardagsrum.

Se till att synas på plattformar där din målgrupp redan befinner sig. Annonsering på Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att stärka ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp. Youtube är världens näst största sökmotor där annonser i videoformat kan få stort genomslag. På LinkedIn kan du nå en professionelll målgrupp för företagsaffärer eller rekryteringar. 

Låt oss hjälpa dig med att välja format och optimera på bästa sätt för rätt kanal. Självklart kan vi hjälpa dig att skapa material också. 

Baspaket

9900kr

I paketet ingår:

  • 2 kampanjer 
  • 5000 kr i trafik
  • Analys
  • Målgruppssegmentering
  • Strategi
  • Kampanjrådgivning
  • Redigering alt. skapande av text
  • Optimering av kampanjer
  • Lättöverskådlig slutrapport efter varje kampanj 

Uppstartskostnad: 3000kr  (engångskostnad för installation av pixlar och koppling av konton) Du kan alltid lägga till mer trafik om kampanjen så kräver.

Tillägg

Utöka din trafikbudget

Traffic Boost: Valfri summa

Nå ut till fler genom att öka trafikbudgeten för din kampanj! Med en större budget kan vi optimera kampanjerna ytterligare och nå ut till en ännu större målgrupp. Vi tar 35% av kostnaden för vidare optimering av kampanjen.

Nå personer som redan visat intresse för din annons!
Retargeting: 1000kr 

För att få ut det mesta av dina kampanjer rekommenderar vi att göra en retargeting. Detta innebär att vi gör en annons som enbart riktar sig till de användare som redan har interagerat med din annons/ besökt din hemsida. Vi omvandlar din befintliga annons för att passa ändamålet. Trafikkostnaden för retargeting dras från din trafikbudget.

Lägg till fler kampanjer
Extra kampanj: 5 000kr, inklusive 2500 kr i trafik

När du köpt ett baspaket kan du löpande bygga på med fler kampanjer. I priset ingår 1 kampanj samt analys, målgruppssegmentering, strategi, kampanjrådgivning, textproduktion, optimering av kampanjer och slutrapport.

Skräddarsytt

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg. 

Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.