Mediehuset Bohusläningen – Om oss

Vi är ett engagerat mediehus med ett team av noga utvalda medierådgivare som hjälper små till stora företag med genomtänkt marknadsföring. Vi är även en del av Stampen media med lokal journalistik som gör skillnad.

Kontakta oss

Nära dig och dina kunder.

På Mediehuset Bohusläningen går vi varje dag till jobbet för att hjälpa våra kunder nå framgång. Vi tror på människor och vet att marknadsföring handlar om att påverka människor. Vi har koll på digitalisering, lokala medier, kontinuerlig kompetensutveckling, smart teknik och mycket mer – allt för att öka effekten för dig och din investerade marknadsföringsbudget. För oss är långsiktig marknadsföring och hållbarhet viktig.

Vi finns nära dig som är företagare i Bohuslän och kan hjälper dig nå dina kunder lokalt och hela Sverige. 

Kraften i Bohusläningen

Bohusläningen är den självklara nyhetsförmedlaren och morgontidningen. Tidningen är efterlängtad av en lyhörd målgrupp och på Nyhetssajten bohuslaningen.se uppdateras nyheterna konstant. Du når över 67 000 läsare genom annonsering i Bohusläningens nyhetsmedier.  Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med bohusläningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – Riktig journalistik som gör skillnad

.

Kraften i Stampen Media

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och Västsveriges största mediehus. Med 11 titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon läsare med lokal kvalitetsjournalistik och engagerande nyheter och innehåll från just deras område.

Våra prenumererade titlar är Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Lokaltidningen STO, Mölndals-Posten och TTELA samt gratistidningarna Alingsås Kuriren, Lerums Tidning, ST-tidningen och Varbergsposten.

Stampen Media når 1,3 miljoner läsare varje vecka med 11 prenumererade tidningar och 4 gratistidningar.

.

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.