Om oss

Vi är ett engagerat mediehus med ett team av noga utvalda medierådgivare som älskar analog och digital marknadsföring.
Glädje, kompetens, erfarenhet och framtidfokus får du genom att anlita oss.

Nära dig och dina kunder.

På Mediehuset Bohusläningen går vi varje dag till jobbet för att hjälpa våra kunder nå framgång. Vi tror på människor och vet att marknadsföring handlar om att påverka människor. Vi har koll på digitalisering, lokala medier, kontinuerlig kompetensutveckling, smart teknik och mycket mer – allt för att öka effekten för dig och din investerade marknadsföringsbudget.

Vi finns nära dig som är företagare i Bohuslän och kan hjälper dig nå dina kunder oavsett var i hela Sverige. För oss är långsiktig marknadsföring och hållbarhet viktig.

Vi är en stabil aktör på marknaden ochi ingår i en stor koncern, Stampen Media. Med det i ryggen ger vi dig stora möjligheter i både kanalval och med Media Studios spetskompetens inom produktion (Video, banners, printannonser), SEO,SEM, YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat och TikTok. Vi är din lokala mediebyrå med den stora kraften.

Vi är dessutom Google certifierade och har direkt kontakt med Facebook samt äger våra egna medier.

Vårt mål 2021 är att tillsammans med företagen plocka upp 1 ton plast ur vårt bohuslänska hav. Detta gör vi med The Perfect World Foundation som är en våra samarbetspartner. Vi strävar efter hållbarhet både inom miljö och marknadsföring! Läs mer här.

Terese Dewill

Försäljningschef, Mediehuset Bohusläningen

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.