Mediehuset Bohusläningen – Om oss

Vi är ett engagerat mediehus med ett team av noga utvalda medierådgivare som hjälper små till stora företag med genomtänkt marknadsföring. Vi är även en del av Stampen media med lokal journalistik som gör skillnad.

Nära dig och dina kunder.

På Mediehuset Bohusläningen går vi varje dag till jobbet för att hjälpa våra kunder nå framgång. Vi tror på människor och vet att marknadsföring handlar om att påverka människor. Vi har koll på digitalisering, lokala medier, kontinuerlig kompetensutveckling, smart teknik och mycket mer – allt för att öka effekten för dig och din investerade marknadsföringsbudget. För oss är långsiktig marknadsföring och hållbarhet viktig.

Vi finns nära dig som är företagare i Bohuslän och kan hjälper dig nå dina kunder lokalt och hela Sverige. 

Kraften i Bohusläningen

Bohusläningen är den självklara nyhetsförmedlaren och morgontidningen. Tidningen är efterlängtad av en lyhörd målgrupp och på Nyhetssajten bohuslaningen.se uppdateras nyheterna konstant. Du når över 67 000 läsare genom annonsering i Bohusläningens nyhetsmedier.  Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med bohusläningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – Riktig journalistik som gör skillnad

Kontakta oss

Stampen Media-koncernen

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner.I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, distribution samt utomhusreklam. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar: Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO samt fyra gratistidningar: Varbergs-Posten, Lerums-Tidning, ST-tidningen och Alingsås Kuriren.

Våra andra mediehus inkluderar: Mediehuset Göteborgs-Posten, Mediehuset Partille Tidning, Mediehuset Alingsas Tidning, Mediehuset ST-tidningen, Mediehuset Strömstads Tidning, Mediehuset Kungälvs-Posten, Mediehuset TTELA, Mediehuset Bohuslänningen, Mediehuset Kungsbacka-Posten, Mediehuset Mölndals-Posten, Mediehuset Hallands-Posten, Mediehuset Hallands Nyheter, Mediehuset Varbergs-Posten, Mediehuset Lerums Tidning

Läs mer på stampenmedia.se

En av Sveriges ledande mediakoncerner

Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner och arbetsplats för 1500 medarbetare. Med starkt förankrade mediehus på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med kvalitetsjournalistik. Vårt innehåll ger dig senaste nytt, berör, fördjupar och breddar bilden av det samhälle vi lever i utifrån ett lokalt, nationellt och globalt perspektiv.