Nativeannonsering

Annonsmärkta artiklar med en redaktionell och trovärdig ton räknas idag som ett av de mest framgångsrika sätten att annonsera. Native är ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ditt varumärke.

Annonsmärkta artiklar.

En nativeannons ser ut som en redaktionell artikel och syns därför i en mycket trovärdig miljö. Artikeln skrivs av våra kommersiella proffesionella redaktörer där ingenting lämnas åt slumpen. A

Under kampanjens gång bevakar vi artikelns framfart i realtid med våra statistikverktyg. Utifrån siffrorna tar vi sedan redaktionella beslut i form av rubrik- och bildändringar i puffarna och artiklarna för att driva upp antalet läsare. För att få så lång lästid som möjligt när läsaren väl är inne på artikeln gör vi även korrigeringar i innehållet längs med vägen.

För oss är det viktigt att vara transparent med resultatet och att göra dig trygg i att du gjort en bra investering. Efter avslutad kampanj får du en utförlig rapport på din digitala annonsering som vi sedan går igenom tillsammans.

I rapporten presenteras antalet läsare, lästid, målgrupp, med mera. För print finns möjligheten att sätta upp Ram-mätningar på annonserna för att ta del av hur texterna har mottagits.

Small

Artiklar: 1 st

Period: 1 vecka

Antal visningar: ca. 180 000

Garanterade läsningar: 550 st

PRIS: 15 000 kr

Medium

Artiklar: 2 st

Period: 2 veckor

Antal visningar: ca. 360 000

Garanterade läsningar: 1 100 st

PRIS: 25 000 kr

Large

 Artiklar: 6 st

Period: 2 veckor x 3 perioder

Antal visningar: ca 1 300 000

Garanterade läsningar: 4 100 st

PRIS: 65 000 kr

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.