Möt Medierådgivaren Jessica Myrehag

Hej Jessica, du är vårt senaste tillskott till Mediehuset Bohusläningen. Du kommer att ha fokus på att hjälpa kunder med sin marknadsföring i Lysekil. Vilket är ditt finaste minne från Lysekil?

– Jag har massor med fina minnen från Lysekil! Jag har varit på magiska konserter i Pinneviken, sett spännande seglingar i Womens Match och älskar att bara strosa runt i Lysekil som jag tycker är en så himla mysig sommarstad.

Gröna fingrar har vi hört, berätta mer.

– Haha, ja det intresset fick jag väl när jag fick en stickling av min gammelmormors pelargon som jag bara var tvungen att hålla vid liv och den beslutsamheten har sedan följt med mig till alla mina växter som stadigt blir fler och fler hemma. Nu har vi ju köpt hus med trädgård också så nu blir det upp till bevis på riktigt!

Kan du även få omsättningen att växa för våra kunder?

– Det vet jag att jag kan. Genom att vara lyhörd mot kund och att alltid vilja nå mål oavsett om det gäller mina egna eller mina kunders så vet jag att jag har goda förutsättningar.

Tack Jessica. Hur når man dig om man har fler frågor?

– På telefon och mejl förstås.

E-post: jessica.myrehag@bohuslaningen.se
Telefon: 0522-99 151
Mobil: 0708- 215 851

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *