Sökannonsering - SEM

Att synas högt upp i nätets sökmotorer har aldrig varit viktigare. Men för att lyckas kan man behöva ta sig fram i en djungel av flera otydliga begrepp och termer. Våra experter hjälper er att få till en långsiktig strategi och erbjuder samtidigt ny svensk teknik som kommer förenkla ert arbete med sökordsoptimering avsevärt.

Kontakta oss

Sökordsannonsering – SEM

Sökannonsering som även kallas SEM eller Google Ads, handlar om att marknadsföra sig i Googles sökfält. 9 av 10 svenskar söker idag  i Google innan de genomför ett köp. Därför är det viktigt för dig som företag att synas där din kund är. Med vår teknik optimeras dina annonser i Google dygnet runt, året om, oavsett budget.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.
Telefon: 0522-99 310
E-post: bokning@bohuslaningen.se

Vi utgår från dina förutsättningar som företagare

Var verkar du geografiskt? Vilka kunder vill du attrahera? Hur ser konkurrensen ut? Allt detta tar vi med innan vi startar din sökannonsering. Vi erbjuder lägst optimeringskostnad på marknaden, från 29% av din totala budget, som du själv sätter! Inga startavgifter, inga dolda avgifter och med en månads uppsägning.

Naturligtvis kan du ändra budget utifrån din hög- eller lågsäsong. Med vår teknik har du också optimering av din sökannonsering 24/7, året runt, det är service det! 

Sökord, sökbeteende & hemsida

Vi pratar mycket om synergier mellan mediekanaler och med just sökmotorannonsering blir effekterna väldigt tydliga. För det är inte bara vad du är beredd att buda på ett ord eller fras som spelar roll, det är också hur din sökannonsering matchar sökbeteendet och hur din hemsida upplevs av de som klickar på din annons. Därför hjälper vi dig med insikter vad gäller sökmotoroptimering och kommer med förslag på förbättringar allteftersom sökannonseringen löper.

För dig med e-handel

Varje dag söker människor på Google efter produkter för att göra ett köp. Nu har Google placerat produktannonser direkt i sökresultatet för att göra det ännu enklare för människor att hitta det de söker. Där man tidigare bara kunde annonsera med text, kan man nu även direkt presentera sina produkter med bild och pris, liknande ett uppslag ur en katalog. Annonserna ger användarna en känsla för produkten innan de ens klickar på annonsen, vilket ger dig mer köpbenägna besökare. Denna typ av marknadsföring är väldigt effektiv och är ett bra komplement till sökordsannonsering.

 

Börja din sökordsannonsering redan idag!

Det behöver inte ta lång tid att starta, vi kan i princip komma igång med din sökordsannonsering på plats hos dig! Vi hjälper dig att ta fram relevanta sökord och att sätta upp dina kampanjer. Du får eget inlogg där du kan se statistik löpande. Självklart hjälper vi dig med löpande optimering och återkoppling av kampanjer.

Kontakta oss på Mediehuset Bohusläningen redan idag!