Sociala medier - det digitala vardagsrummet

Både försäljning och mer långsiktigt relationsbyggande fungerar på sociala medier. Och det är lika viktigt att jobba organiskt (sådant som folk själva delar spontant) som att köpa räckvidd. Våra specialister förstår hur algoritmerna som styr fungerar, och kan därför hjälpa dig att få bättre både organisk och köpt räckvidd.

 

Kontakta ossVisa priser

Facebook & Instagram

Se till att synas på plattformar där din målgrupp redan befinner sig. Annonsering på Facebook och Instagram är ett kostnadseffektivt sätt att stärka ett varumärke och nå ut till rätt målgrupp.

Youtube

Annonsera i världens näst största sökmotor som videoannons med en engagerande film. Låt oss hjälpa dig med att välja format och optimera. Självklart kan vi hjälpa dig att skapa material också.

LinkedIn

Nå ut till en professionell målgrupp med hjälp av LinkedIn. En smidig plattform för  företagsaffärer och rekrytering. Självklart erbjuder vi workshops om hur du kan maximera ditt LinkedIn-flöde!

Annonsera på sociala medier

Relationsbyggande och konverteringsdrivande kanaler där det är lika viktigt att jobba organiskt som att köpa räckvidd. Vi har specialister som förstår algoritmer och kan effektivisera din marknadsföring. Lägg din tid på ”rätt” saker så utvecklar vi annonseringen bättre.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.
Telefon: 0522-99 310
E-post: bokning@bohuslaningen.se

Annonsera på Youtube

Youtube är vår näst största sökmotor och har därför en otroligt stor publik. Vi kan hjälpa dig att nå både lokala och globala ”tittare”. Bestäm ditt syfte med videon och förstå din kunds behov i kanalen. Sätt din egen budget för

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.
Telefon: 0522-99 310
E-post: bokning@bohuslaningen.se

Baspaket

9900kr

I paketet ingår:

  • 2 kampanjer 
  • 5000 kr i trafik
  • Analys
  • Målgruppssegmentering
  • Strategi
  • Kampanjrådgivning
  • Redigering alt. skapande av text
  • Optimering av kampanjer
  • Lättöverskådlig slutrapport efter varje kampanj 

Uppstartskostnad: 3000kr  (engångskostnad för installation av pixlar och koppling av konton) Du kan alltid lägga till mer trafik om kampanjen så kräver.

Tillägg

Utöka din trafikbudget

Traffic Boost: Valfri summa

Nå ut till fler genom att öka trafikbudgeten för din kampanj! Med en större budget kan vi optimera kampanjerna ytterligare och nå ut till en ännu större målgrupp. Vi tar 35% av kostnaden för vidare optimering av kampanjen.

Nå personer som redan visat intresse för din annons!
Retargeting: 1000kr 

För att få ut det mesta av dina kampanjer rekommenderar vi att göra en retargeting. Detta innebär att vi gör en annons som enbart riktar sig till de användare som redan har interagerat med din annons/ besökt din hemsida. Vi omvandlar din befintliga annons för att passa ändamålet. Trafikkostnaden för retargeting dras från din trafikbudget.

Lägg till fler kampanjer 
Extra kampanj: 5 000kr, inklusive 2500 kr i trafik

När du köpt ett baspaket kan du löpande bygga på med fler kampanjer. I priset ingår 1 kampanj samt analys, målgruppssegmentering, strategi, kampanjrådgivning, textproduktion, optimering av kampanjer och slutrapport.

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

Skräddarsydd kampanj/årsplan

Är du intresserad av en skräddarsydd kampanj eller årsplan? Vi hjälper er med att ta fram en långsiktig digital strategi som ger er bästa möjliga resultat. Tillsammans tittar vi på vilka kanaler ni bör annonsera i och hittar ett givande kampanjupplägg. 

Är ni även intresserade av Google shopping, SEM, SEO? Vi hjälper er självklart med hela er marknadsföringsplan! 

Hör av dig till oss om du vill veta mer.

För att se till att din kampanj blir så bra som möjligt hjälper vi självklart även med annonsmaterial, landningssidor och hemsidor m.m. Kontakta oss för att veta mer.