Annonsera i e-tidning & papperstidning

Bohusläningen är dagstidningen som håller dig uppdaterad med allt som sker lokalt i Uddevalla, Lysekil, Munkedal, Sotenäs, Tanum, Orust, men också i resten av världen.Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med bohusläningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – riktig journalistik som gör skillnad. Som annonsör syns din annons i trovärdig miljö med högt observationsvärde.  

Kontakta oss

Erbjudande!

Boka en valfri annons i papperstidningen och e-tidningen, få repetition på annonsen till halva priset – så bjuder vi på den tredje!

Exempel: Boka en annons i storlek 122 x 178 i papperstidning och e-tidning till priset av 8 180 kr. Få den andra annonsen för endast 4 090 kr. Den tredje får du för 0 kr! I det här exemplet får du 3 annonser i storlek 122 x 178 till priset av 12 270 kr.

Kontakta oss

Därför är papperstidningen effektiv

Stor räckvidd

Du når en geografisk avgränsad målgrupp som inte aktivt letar efter något köp. 

Hög påverkan

Du når alla våra läsare direkt och får hög påverkan på kort tid.

Relevant miljö

Annonsmiljön är en efterlängtad miljö av trogna läsare med hög lästid. 

Lyhörd målgrupp

Annonsplatsen är den mest accepterade av alla och upplevs inte påträngande.

Hög effekt

Stor räckvidd, hög påverkan i en relevant miljö ger maximal annonseffekt.

Med upp till tre gånger så lång uppmärksamhetstid som digitalannonsering är printannonsering i många fall rätt väg att gå.

I en studie beställd av mediehusen Stampen Media, Bonnier, MedieKompaniet och Schibsted, framgår det att den annonseringsinvestering som läggs på printannonsering, fortsatt är den som ger bäst resultat. Läs mer om studien här.

Till priser och annonsformat

Papperstidningen är även en e-tidning

Fler och fler läsare väljer att prenumerera på e-tidningen. Den ser ut som papperstidningen och din annons får dessutom en extra synlighet genom att den blänker till och är klickbar. Styr din kund mot din hemsida genom att annonsera i den allt mer populära e-tidningen.

Kraften i Bohusläningen

läsare varje dag i e-tidning och papperstidning

läsare i e-tidning och papperstidning + 1 vecka Nyhetssajt

läsare i veckan mobil + desktop

läsare varje vecka i mobilen

läsare varje varje vecka i desktop

Källa: Orvesto Konsument, helår 2019 och Kantar TNS