Display - annonsera på kvalitetssajter

Se till att ditt varumärke syns på trovärdiga sidor som stärker ditt budskap. Vi jobbar främst med nyhetsmedier då vi ser att dessa ger bra effekt. Självklart kan vi erbjuda att synas på många fler kvalitativa sajter, globalt som lokalt. 

Kontakta ossVisa prislista

Annonsera med Display

Du har säkert sett alla de olika banners (annonser) på de sajter du besöker. Dessa finns i olika format och med olika funktioner. De kan vara animerade och innehållet kan röra på sig. Det fina med Display-annonsering är att du kan rikta in dig på vad din målgrupp är intresserade av, ex ”går i köpa-bil tankar” plus geografi, ålder och mycket annat.

Kontakta oss för att få veta mer

Skapa uppmärksamhet

Displayannonsering är effektivt när du vill möta din kund ofta, har snabba
budskap och öppnar nya möjligheter för att nå din målgrupp – oavsett om de befinner sig hemma, på jobbet eller är på resande fot. 

Med display jobbar du högt upp i kundresan för att påverka dina kunder att ta nästa steg. Var noga med att endast ha ett tydligt budskap. En tydlig avsändare och vill du öka sannolikheten för ett högre CTR; click through rate, ta alltid med ett tydligt CTA; call to action är viktig i din annonsering.

Var noga med syftet på din kampanj. Är du ute efter räckvidd eller vill du ha så många klick som möjligt – budskapet i annonserna påverkar resultatet.

Visa format och priser i Bohusläningen

Format och priser på andra sajter kontakta oss: 0522-992 68

Vad är displayannonsering?

Displayannonsering är banners (annonser) på olika sajter. Dessa finns i olika format och med olika funktioner. De kan vara animerade och innehållet kan röra på sig.

Ett vanligt sätt att köpa displayannonsering är att betala för antal visningar. Man mäter i sk CPM; Cost per Milli (kostnad per 1000 visningar)
Exempel: Du köper 100 000 visningar med en frekvens på 5 (antal visningar per användare) detta ger dig en räckvidd på 20 000.

Du köper ingen fast placering vilket innebär att det kan vara svårt att se sin egen annons. Det betyder inte att din målgrupp inte ser den. Finns flera faktorer som spelar men våga lita på datan du får in via rapporter och i ditt analysverktyg.

Displayannonsering på Bohuslaningen.se

Bohusläningens nyhetssajt besöks varje vecka av över  53 000 personer. Dessa läsare har generellt god ekonomi fasta bostäder och är mycket köpstarka kunder. Är du ett lokalt företag gynnas du även av att betraktaren har ett lokalt fokus och är inne på bohuslaningen.se just för att ta till sig av lokal information. En kraftfull annonskanal helt enkelt.

Efter varje kampanj får du en rapport som vi givetvis går igenom tillsammans med dig för att göra nästa kampanj minst lika bra.

Visa format och priser

Behöver du hjälp med annonsmaterialet?

Ta kontakt med vår digitalproduktionsavdelning för att få snabb och professionell hjälp med att ta fram passande material till dina annonser. På så sätt behöver du inte tänka på alla tekniska detaljer och kan istället fokusera på din verksamhet.

Kontakta oss