Medierådgivning - genomtänkt marknadsföring gör skillnad

Kontakta oss

Därför ska du ta hjälp av en medierådgivare

”Som medierådgivare fokuserar jag alltid på att få ut bästa effekt av din marknadsföringsinvestering. Jag ser till att skapa synergier, få långsiktighet i arbetet samt att få insikter av den data vi får genom dina kampanjer, din hemsida och generellt sökbeteende. Så därför ska du ta hjälp av mig som medierådgivare.”

Lena Karlsson, medierådgivare
070-687 91 66

Ett möte med en Medierådgivare är helt kostnadsfritt så boka ett möte redan idag! Vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig framåt.

Tre vanliga frågor till våra medierådgivare

”Hur når jag min kund?”
Det beror såklart helt på vem kunden är. Men det beror också på vem du är. Vilken bransch arbetar du i? Hur ser dina säsonger ut? Säljer du sådant man köper sällan eller ofta? Är det planerade köp eller spontana?

”Var ska jag marknadsföra mig?”
Svaret finns såklart i den tidigare frågan, det beror på vem du är och vem kunden är. Sedan är det såklart en fråga om du vill bygga varumärke på sikt eller sälja här och nu. Eller både och. Och om vilket budget du har.

”Hur ska min kampanj läggas upp?”
När vi har koll på dig, din kund och lämpliga kanaler gäller det att sätta ihop det till en helhet och jobba utifrån kundresan.

Fördelarna du får genom att jobba långsiktigt:

Vi kartlägger kundresan – kundens väg till dig

Med kundresa menas i korthet vägen till att bli kund hos dig. Från att kanske inte alls ha hört talas om ditt företag, till att bli en trogen kund. Kartläggningen handlar om att hitta de viktigaste milstolparna.

Vi jobbar utifrån datadrivna beslut – fakta först

För att bestämma vilka som är de viktigaste milstolparna, använder vi datadrivna beslut. Vi utgår från hårda fakta, som vem besöker vad, när och var.

 

Vi ser till synergier – så ett plus ett blir tre

Frågan om vilket media som är ”bäst” är fel ställd. Istället handlar det om att hitta rätt media för rätt budskap, och se till att de olika insatserna förstärker varandra. Precis som instrumenten i en orkester.

Boka ett första möte!

Under mötet går du tillsammans med våra specialister igenom hur det ser ut nu.
Du får insikter om vad som fungerar, vad som inte fungerar och vad som kan göras bättre. Då har du det underlag du behöver för att kunna ta beslut om nästa steg i din marknadsföring.

Ring 0522-99310 eller mejla bokning@bohuslaningen.se