Marknadsföring & tjänster

Vi rekommenderar mer än annonser i Bohusläningen, idag arbetar vi med alla typer av kanaler för marknadsföring. Såklart våra egna, men vi rekommenderar det som är bäst för dig. Exempelvis arbetar vi med Google, Youtube, Facebook och Instagram. Vi ser också till att du får bra material att publicera i kanalerna.

  

Kontakta oss

Våra medierådgivare hjälper dig

Första steget i marknadsföring är att ha en mobilanpassad hemsida. Men du behöver också arbeta med SEO & SEM, finnas på Google My Business, marknadsföra dig i rätt kanaler samt ha någon form av mål och strategi. Låter det krångligt? Boka ett möte med en av våra kunniga medierådgivare. Helt utan kostnad och vi kommer gärna ut och besöker dig. Läs mer om vad vi erbjuder inom respektive kanal i menyn.

Läs mer här.

Kontakta oss för ett möte 

Kraften av rätt mediemix

Vi är övertygade om att genomtänkt marknadsföring gör skillnad. Därför utgår vi från ditt företag och bransch. Din hemsida är grunden i all marknadsföring, hur länge sedan var det du såg över den? Vi analyserar din sajt och ger dig prisförslag
utifrån de punkter som behöver åtgärdas.

 Målet med all marknadsföring är att vi träffar rätt målgrupp. Genom kontinuerlig marknadsföring når du längst.  Vi erbjuder ett stort utbud av kvalitativa sajter plus alla de största kanalerna som Google, Facebook, Instagram och Youtube, där du har möjlighet att synas.

Investera i dig själv och ditt företag. Boka ett möte med en av våra medierådgivare idag. Vi erbjuder också workshops som skräddarsys efter dina utmaningar. Vi går igenom din sajt, Google My Business, dina sociala medier och ger dig råd och tips på hur du själv kan jobba vidare på att öka din kraften hos ditt företag och varumärke eller helt enkelt ta hjälp av oss! Läs mer om vad vi erbjuder inom respektive kanal i menyn.

Kontakta oss så hjälper vi dig, ett möte kostar inget!