Under rådande omständigheter är det många företagare som har det tufft nu och vi imponeras av den kreativitet och hjälpsamheten som människor visar och bidrar med. Något vi också vill hjälpa till med i tider som dessa.

Genomtänkt marknadsföring
Vi förstår att förutsättningarna ser olika ut för alla företag, så därför tänjer vi på gränserna och specialsyr våra marknadsföringsupplägg så att du som företagare ska få ut det mesta av varje krona. Vi vill hjälpa dig i din investering så att du kan behålla dina kunder eller påverka att du får nya. För genomtänkt marknadsföring gör skillnad!

Även om tiderna är tuffa är det ingen idé att dra i handbromsen, men viktigare är att fundera över vart du ska investera din marknadsföringsbudget. Har du funderingar så finns vi här med våra medierådgivare som gärna ger dig råd och ett marknadsföringsupplägg som passar just dig och ditt företag.

Våga ring oss även om du knappt har en budget. Våga ring även om budgeten är noll idag, vi har mängder med idéer och lösningar och en tro på framtiden. Vårt mål är att du går stark igenom den här perioden. Vi mår alla bra av många friska och levande företag i Bohuslän.

Hör av dig!
Ta kontakt med oss, så lovar vi att hjälpa dig oavsett hur ditt utgångsläge ser ut. Ring 0522-99 310 eller kontakta en av våra medierådgivare:

Lena Karlsson – Orust & Uddevalla
Mejl: lena.karlsson@bohuslaningen.se
Telefon: 0706-87 91 66

Jessica Myrehag – Lysekil & Ljungskile
Mejl: jessica.myrehag@bohuslaningen.se
Telefon 0522-99 151

Dag Tisell – Uddevalla
Mejl: dag.tisell@bohuslaningen.se
Telefon: 0522- 99 165

Peter Mattisson – Uddevalla
Mejl: peter.mattisson@bohuslaningen.se
Telefon 0522-99 266

Annie Mellgren – Tanum & Sotenäs
Mejl: annie.mellgren@bohuslaningen.se
Telefon: 0522-991 55

Marina Olsson – Munkedal & Färgelanda
Mejl: marina.olsson@bohuslaningen.se
Telefon 0522-99 455

Tillsammans gör vi skillnad!
Följ oss gärna på LinkedIn 
Eller kika in på mediehuset.bohuslaningen.se

Det är under svåra tider, kriser och motstånd som de mest fantastiska idéerna växer fram. Försök att se situationen som en utvecklingsmöjlighet istället för en nedgång. Det är under tider som dessa som vi tvingas tänka innovativt och kreativt, vilket kan leda till helt fantastiska möjligheter för utveckling och tillväxt! Våga satsa, våga se framåt och våga tänk kreativt! Vi finns här för att hjälpa dig!