Gör skillnad med din marknadsföringsplan 2021!

Investera i marknadsföring som ger dig framgång och samtidigt gör skillnad på riktigt. För varje 1000 kronor i marknadsföring hos oss på Mediehuset Bohusläningen bidrar du till att 1 liter plast plockas upp ur våra Bohuslänska hav. Tänk långsiktigt och hållbart!

Varför är det viktigt att få  bort plasten ur våra hav och miljö?

Bohuslän är mest drabbat i Sverige när det gäller skräp och plast eftersom de följer med havsströmmarna mot våra kuster. Detta är ett stort problem som vi vill bidra med att förändra. 

Visste du att mer än 8 miljarder ton plast hamnar i haven varje år? Eller att sälar och andra djur i havet lider i månader eller år efter att ha svalt mikroplaster? Eller att 1200 liter plast varje timme spolas upp längs bohuskusten? Och skrämmande nog tar det 450 år för en plastflaska att brytas ner i våra hav.

Nu är det dags att planera för en långsiktig marknadsföring och renare kust på Bohuslän! Vi kommer dessutom att lyfta alla företag som bidrar i Bohusläningen samt sociala medier i form av en video och hylla alla som bidrar till en renare bohuskust. 

Anpassad och komplett marknadsföringsplan

Med genomtänkt marknadsföring som gör skillnad så vill vi även göra skillnad med din marknadsföringsplan 2021. För varje 1000 kr du planerar in av din marknadsföringsplan hos oss på Mediehuset Bohusläningen så ser vi till att 1 liter plast plockas upp från Bohusläns kust. Målet är att plocka upp 1 ton plast och skräp tillsammans med dig!

Marknadsföringsplanen blir komplett och anpassad för dig då vi erbjuder allt detta:

  • Annonsering i Bohusläningens alla läsarkanaler
  • Annonsering med Native
  • Produktion av hemsidor och E-handel
  • Displayannonsering i hela Sverige – vi når 9 av 10 svenskar varje dag
  • Sökannonsering på Google & Bing
  • Sökmotoroptimering
  • Annonsering i sociala medier och på Youtube
  • Workshops

 

En bra marknadföringsplan börjar med en behovsanalys och en kopp kaffe.
Kontakta oss idag!

Telefon: 0522 99 310
E-post: bokning@bohuslaningen.se

Till alla medierådgivare