God Jul till er alla!

Vilken intensiv och rolig höst vi har haft tack vare er kunder. Vi ser verkligen fram emot ett minst lika roligt 2020!

Först vill jag bara berätta att vi tillsammans skänker ca 70 000 kr till Suicide Zero, tack vare era fina julhälsningar. Vi själva fick en bra genomslagskraft med vår stora kampanj som var värd ca 200 000 kr. Med kampanjen belyste vi det tunga ämnet med självmord i Sverige där Suizide Zero aktivt jobbar för att minska detta. I januari lämnar vi stolt över checken, en fantastisk start på 2020.

Under hösten har vi haft härligt fullsatta frukostföreläsningar i Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Sotenäs, Tanum och Strömstad. 2020 kommer vi att fortsätta med detta och bjuda på föreläsningar som bland annat kommer att handla om rörlig annonsering, innehåll, natives, sökbeteende och människan i digitaliseringen. Missa inte det här. I början på januari kommer första inbjudningarna ut. Du kan alltid gå in här på Mediehuset.bohuslaningen.se för att se allt vi har på gång eller kan hjälpa dig med.

Nästa år fortsätter vi även att dela tips, inspiration och information i våra nyhetsbrev och kanalerna LinkedIn och Youtube. Följ oss gärna där och håll dig uppdaterad om marknadsföring.

Ha en Riktigt god jul och ett gott nytt år!
Vi ses 2020!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *