Glad sommar önskar jag till er alla. Ni fantastiska företagare med anställda som får ekonomin att snurra i vårt lokala samhälle den här tuffa tiden. Vi frågade om det fanns företag som ville vara med i vår film och oj vilket gensvar vi fick! Du hittar den längre ner. Fortsätt vara våra lokala hjältar  så ses vi i höst!

För vår del på Mediehuset Bohusläningen har vi absolut känt av Corona och vi fått göra många förändringar. Vårt fokus har alltid varit på er företagare och hur vi på bästa sätt kunnat hjälpa er igenom den här tuffa tiden. Både för er som har haft fullt upp och för er som har riktigt svåra utmaningar. Vi är tacksamma över att vi kan ha flexibiliteten och vara en spelare ni kan räkna med när marknaden svajar. Vi är också fullt medvetna om att vi behöver er och att det är bara tillsammans som vi når framgång. Därför har vi valt att i vår egen sommarkampanj lyfta er fantastiska människor och företag i en hoppfull film som du kan spana in här. Vill bara stärka upp med; Wow, vilket jobb ni gör! Vi hoppas självklart att ni fortsätter kämpa under sommaren och in i framtiden. Att vi tillsammans med er får marknaden i Bohuslän att växa lokalt, regionalt och globalt. (allt beroende på vart era kunder finns)

Vi på Mediehuset Bohusläningen satsar helhjärtat att till hösten 2020 vara Mediehus 2.0. För dig som företagare innebär det vassare teknik, fylligare analyser och smartare helhetslösningar. Allt för att du ska lyckas ännu bättre med din marknadsföring. Vi är idag mer än annonser i vår tidning, vi har medierådgivare och digital strateger som har spetskompetens inom både analog och digital marknadsföring. Vi kan erbjuda den lönsammaste sökordsaffären, skarpaste displayräckvidden på kvalitativa sajter samt de trovärdigaste nyhetsplattformarna där dina potentiella kunder spenderar mycket tid. Som en del av Stampen media kan vi dessutom erbjuda dig ett helt team som levererar produktion av alla dess former, hemsidor, e-handel och videoproduktion. Vi har helt enkelt tagit vår egen digitalisering till nästa nivå så du får en effektivare investering av din marknadsföringsbudget.

Nu hoppas vi på en riktigt bra sommar med ”hemester” som mål, för oss som är lediga. Jag själv ska se till att röra mig lokalt enligt Corona-restriktioner och spendera min sommarkassa hos er som har era verksamheter igång den här perioden. I vårt härliga sommarmagasin får jag många bra tips på vad jag och min familj kan hitta på. 

Har nu en härlig sommar! Du som har semester, njut av din ledighet i alla väder. Jobbar du, lycka till med dina affärer!

Vi ses😊

Varma hälsningar
Terese Dewill
Försäljningschef, Mediehuset Bohusläningen

Mejl: terese.dewill@stampen.se
Telefon 0735-83 37 98

Tillsammans gör vi skillnad!
Följ oss gärna på LinkedIn
Eller kika in på mediehuset.bohuslaningen.se