Bohusläningen

Bohusläningen är tidningen som håller dig uppdaterad med allt som sker lokalt i Uddevalla, Lysekil, Munkedal, Sotenäs, Tanum, Orust, men också i resten av världen. Som annonsör syns din marknadsföring i en trovärdig miljö med högt observationsvärde.

Kraften i nyhetsmedier.

Bohusläningen är den självklara nyhetsförmedlaren och morgontidningen och är efterlängtad av en lyhörd målgrupp och på Nyhetssajten bohuslaningen.se uppdateras nyheterna kontstant. Du når över 89 000 läsare genom annnonsering i Bohusläningens alla kanaler. 

Tillgängligheten, vårt lokala engagemang och en nära kontakt med bohusläningarna gör att vi kan ge våra läsare det vi är allra bäst på – Riktig journalistik som gör skillnad.

 

Print

Morgontidningen är efterlängtad av drygt 56 000 läsare och din annons syns i en trovärdig miljö med högt observationsvärde. Dessutom syns din annons i e-tidningen som är den digitala formen av papperstidningen. 

E-tidning

Fler och fler väljer att läsa Bohusläningen som e-tidning. I en dator, mobil eller läsplatta bläddrar läsaren fram sina nyheter precis som papperstidningen, fast digitalt förstås. Din annons blinkar till för extra uppmärksamet och kan länkas direkt till hemsida. 

Nyhetssajt

Bohusläningens nyhetssajt besöks varje vecka av över  53 000 läsare. Dessa läsare har generellt god ekonomi och är köpstarka kunder. Displayannonsering i den lokala nyhetssajten är ett självklart val då många väljer att läsa lokal journalistik.

Native

Annonsmärkta artiklar med en redaktionell och trovärdig ton räknas idag som ett av de mest framgångsrika sätten att annonsera. Native är ett utmärkt komplement till traditionella annonser för att stärka ditt varumärke. 

Magasin

Flera gånger per år publicerar Bohusläningen ut ett magasin tillsammans med ttela coch Strömstads Tidning. Med olika teman når du drygt 95 000 läsare i ett format med högt observationsvärde till trogna läsare. 

mediehuset bohusläningen

Memostick

Ett slagkraftigt och kreativt sätt att sticka ut är memostick. Som en avtagbar post-it placeras din annons på Bohusläningens förstasida. Du får en unik placering med ett högt observationsvärde. Använd Memostick för att pusha på en annons inuti tidningen eller som en kupong med ett unikt erbjudande.

Ibladning

Med en ibladad bilaga i Bohusläningen når du ut till många läsare och även till dem som aktivt sagt ”Nej tack till reklam”. Ibladning är möjligheternas media – få andra kanaler kan hantera så mycket information för att bygga varumärke eller sälja som en bilaga i den lokala tidningen.

Eget tryck

Tryck din egen bilaga och stå som ensam avsändare med full kontroll över innehållet. Vi hjälper dig gärna att nå fram med budskap, med våra erfarna formgivare, skribenter och fotografer.
Din tidning blir ett trovärdigt och mycket konkurrenskraftigt alternativ till ODR genom att distribuera den som ibladning i Bohusläningen.

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.