Annonsering

Hur bör du sprida ditt budskap? I vilka kanaler kan du synas och hur når du just din målgrupp och ser till att de faktiskt ser det du vill förmedla? Med genomtänkt markndsföring hjälper vi dig hela vägen från behovsanalys till färdiga kampanjer. 

Vi jobbar med hela mediemixen.

Använder du dig av flera olika kanaler och format för din annonsering kommer du att nå en bredare målgrupp. En annons i Bohusläningens papperstidning syns hos alla som får tidningen. Lägger du dessutom ut samma budskap via en annons på Nyhetssajten bohuslaningen.se kommer du även nå dem som läser tidningen online. Då täcker du stora delar av Bohusläns invånare.

Ökar du dessutom antalet kanaler och använder dig av till exempel rörliga annonser på Facebook, Youtube eller LinkedIn, eller ett bildspel med buskap på Instagram, kommer du bredda din synlighet ännu mer. Detta av den enkla anledningen att de olika kanalerna du använder för din annonsering har olika användare inom din målgrupp. 

Detta är vad vi kallar mediemixen. 

Vi är övertygade om att genomtänkt marknadsföring gör skillnad. Därför utgår vi från ditt företag och bransch. Målet med all marknadsföring är att vi träffar rätt målgrupp och det kan vi på Mediehuset Bohusläningen hjälpa dig med. 

Sociala medier

E-tidning

Google

Display

Print

Youtube

Nyhetssajter

Native

Kontakta oss

En genomtänkt marknadsplan börjar med ett möte med oss.
Kontakta oss idag så bokar vi ett möte öga mot öga eller via länk.